Bildäck - En hel del rörande Bildäck

Bildäck i Kalix

Bildäck i Kalix

Det finns tillsammans 5 däckfirmor som tillhandahåller bildäck och fälgar i Kalix och där flera av dessa gummiverkstäder har mycket erfarenhet och kan hjälpa dig att hitta bra sommardäck och vinterdäck i din prisklass. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa däcket och däckverkstaden i Kalix och dessutom kan priserna på bildäcken variera ganska mycket. Det är då bra om ni känner någon som är bilintresserad och har koll på alla däcktester som gjorts senaste tiden och som kan rekommendera er om en bra däckfirma i Kalix. Information, betyg och rekommendation om bildäckfirmor i Kalix kan du även hitta på nätet.


Det finns många gummifirmor i Kalix som erbjuder nya däck & fälgar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och leveranstid, men kolla först med dem i Kalix. Ifall du ringer för att höra efter om bildäck är det bra om du vet exakt vilket däck du är intresserad av och vilka dimensioner bildäcket och fälgen ska ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några bildäckfirmors hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra däckfirma som säljer säkra bildäck i Kalix är att välja något av däckföretagen nedan:


Alla som säljer bildäck i Kalix

Däckpolarna Peter Höglin AB

Valhallavägen 23

952 31 Kalix

OKQ8 Bilvård

Parallellgatan

952 33 Kalix

Däckteam / Däckplus AB

Nyborgsvägen 1

952 51 Kalix

Nordiska Bil AB

Stabsvägen 11

952 51 Kalix

Kalix Däck & Cykel AB / Bilservice

Vattenvägen 15

952 35 Kalix