Bildäck - En hel del rörande Bildäck

Bildäck i Sala

Bildäck i Sala

Det finns tillsammans 6 däckfirmor som tillhandahåller bildäck och fälgar i Sala och där flera av dessa gummiverkstäder har mycket erfarenhet och kan hjälpa dig att hitta bra sommardäck och vinterdäck i din prisklass. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa däcket och däckverkstaden i Sala och dessutom kan priserna på bildäcken variera ganska mycket. Det är då bra om ni känner någon som är bilintresserad och har koll på alla däcktester som gjorts senaste tiden och som kan rekommendera er om en bra däckfirma i Sala. Information, betyg och rekommendation om bildäckfirmor i Sala kan du även hitta på nätet.


Det finns många gummifirmor i Sala som erbjuder nya däck & fälgar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och leveranstid, men kolla först med dem i Sala. Ifall du ringer för att höra efter om bildäck är det bra om du vet exakt vilket däck du är intresserad av och vilka dimensioner bildäcket och fälgen ska ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några bildäckfirmors hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra däckfirma som säljer säkra bildäck i Sala är att välja något av däckföretagen nedan:


Alla som säljer bildäck i Sala

Rogers Däck o Bilcenter i Sala AB

Fabriksgatan 5

733 39 Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala

Lindbloms Bilservice AB

Sörby 100

733 92 Sala

Sala Gummi AB

Väsbygatan 4

733 39 Sala

OKQ8

Gymnasiegatan 2

733 40 Sala


Fler däckfirmor som erbjuder bildäck i Sala

Rb:s Däck och Bilservice

Norrbygatan 23

733 31 Sala